Om os

Lånemarkedet er eksploderet gennem de sidste år og der dukker konstant nye udbydere op. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i det, hvis du står og skal bruge ekstra penge her og nu.

Vores mission er helt kort at sørge for at give dig de bedst mulige forudsætninger for at finde det billigste og mest fordelagtige lån indenfor dit behov. Du kan bruge vores side til at blive klogere på, hvad hurtige online lån er, samt, hvad du skal være opmærksom på.

Inden du låner

Rigtig mange lyn lån er baseret på impulskøb. Derfor er de hurtige at optage og fremstilles så fordelagtigt som muligt, når du skal ansøge.

Vi vil gerne hjælpe dig til at undgå at du sætter dig for dyrt i et lån og derved ender med store ekstra omkostninger. Du kan læse meget mere om de hurtige lån, hvad de indebærer og hvordan du finder de bedste.

Du kan ikke låne penge på vores side, men du kan finde links til andre sider, der tilbyder oversigter over de forskellige udbydere på nettet. Vi sørger for at du er klædt godt på inden du ansøger.

Læs med og find ud af, hvordan du bedst forbereder dig inden du låner.

Tim Petersson – det finansielle geni

Vi har alle noget, der ligger helt naturligt til os. Noget som vi er gode til også selv om vi ikke nødvendigvis er uddannet til det, eller har arbejdet med det.

Sådan er det med Tim Petersson, der står bag denne side og en række andre af samme slags.

Blandt vennerne er han kendt som det finansielle geni, men til hverdag arbejder han som lokomotivfører og underviser hos DSB. Her hjælper han de nye lokomotivfører gennem deres uddannelse.

I sin fritid bruger Petersson tiden på økonomi, som er det, der interesserer ham allermest og det, som han er bedst til. Gennem sit arbejde som instruktør hos DSB og sin helt naturlige flair for budgetter og regnskaber har Petersson vejledt og rådgivet mange til en større økonomisk forståelse og kan også hjælpe dig!  Er du interesseret i at høre mere kan du kontakte Petersson og høre, hvad han kan gøre for dig.

Lån med omtanke

Det er så let at låne i dag og derfor er der også flere end nogensinde før, der optager lette lån på nettet. For rigtig mange går det fint og de kommer ud af det uden problemer, men, der er også dem, der låner til trods for, at økonomien faktisk ikke kan bære det.

Vi anbefaler altid, at man lægger et grundigt budget inden man ansøger om et lån – hvad enten det er på nettet, i banken eller privat.

Står du i en situation, hvor du er nødt til at finde penge til en uforudset regning eller en anden udgift, er det altid bedst at sætte sig ned og kigge budgettet igennem, så du kan lægge en realistisk afdragsplan og undgå at sidde med flere udgifter end indtægter.

Tænk altid før du låner!